Ontvangen van klant 15-12-21:

Drie weken geleden heeft Van Kessel bij ons onze Pelletkachel geplaatst in onze technische ruimte.

En wel de Edilkamin Klik, we hebben hem direct in gebruik genomen na de installatie, en is sindsdien ook niet meer uit geweest, wel voor een schoonmaakbeurt natuurlijk.

We gebruiken de kachel om de ruimte van toch een dikke 110 kube behaaglijk warm te stoken, het hoeft er geen 20 graden te zijn, alhoewel wij dit niet vragen van de kachel zou dit geen enkel probleem voor hem zijn, qua uiterlijk, een mooi strak design en simpel te bedienen zou de kachel ook makkelijk bij ons in de huiskamer kunnen staan, we overwegen om er nog een te laten plaatsen in een van onze woonkamers.

Wat ik kan zeggen sindsdien:

De kachel is vakkundig en netjes geplaatst, de aanpassingen voor het rookgas kanaal zijn netjes in overleg met ons gebeurd, we hebben een zeer goed advies van de installateur gekregen omtrent, we zijn er blij mee, alles werkt perfect en zonder enige klachten. 

De kachel zelf “Edilkamin Klik”

1: Hij is gebruiksvriendelijk in gebruik en stookt ondanks zijn capaciteit zuinig

2: Schoonmaken kost mij nog geen drie minuten, hij wordt simpelweg niet smerig, de bouw van het gedeelte waar de pellets in worden gestookt maakt het dat je hem gemakkelijk en snel schoon kan maken.

3: Ook bij een lage stand van de volume knop op de kachel, stookt deze de houtpellets netjes op, de verbranding is zowel bij een hoge stand (voor een hogere temperatuur in de werkplaats) als een lage stand, zeer goed, dus we hebben bijna geen residu (afval en roet)   

4: Hoewel wij de kachel er niet op hebben uitgezocht wordt deze aan de buitenkant niet gloeiend heet, dat is achteraf fijn.

5: Op 1 zakje houtpellets kan ik bijna 16 uur stoken zonder bijvullen, we hebben er dan geen omkijken naar.

6: We hebben gekozen voor een simpele bediening, dus zonder thermostaat, en zonder afstandsbediening, toch geeft de kachel ons meer dan voldoende instellings mogelijkheden naar onze wens.

7: In de week dat de Pelletkachel zou worden geïnstalleerd werd er door Van Kessel overlegd welke dag en uur het ons uit zou komen, dit is service op maat !

8: We zouden de kachel direct een tweede keer bij Van Kessel kopen en laten instaleren

We zijn erg tevreden over het advies wat we hebben gehad bij de keuze, aanschaf en installatie van de Pelletkachel 

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then