Tulikivi Saramo Trio Grafia 180

Wij hebben ook in onze nieuwe woning onze tweede Tulikivi speksteenkachel laten plaatsen door het Van Kessel-team. Vanaf het eerste bezoek destijds in 2008 aan de showroom van Van Kessel hadden wij een goed gevoel: duidelijke uitleg en eerlijk advies. Toen is onze eerste speksteenkachel geplaatst. We hebben meer dan 10 jaren van deze kachel genoten en willen nooit meer een andere soort verwarming voor ons huis. Veel meer mensen zouden deze warmte moeten ervaren! 

Dus in ons nieuwe huis stond voor ons voorop dat er weer een speksteenkachel geplaatst zou worden. Eind december 2018 zijn we weer in Uden langs gegaan en wederom hetzelfde gevoel: Gerda gaf eerlijk advies en goede uitleg dus een hele mooie Tulikivi uitgezocht in een Grafia oppervlaktebehandeling waardoor een glinstering in de steen. In 1 woord een prachtige kachel! 

Na aankoop volgde het traject van Piet van Kessel: hoe kon de kachel het beste geplaatst worden, welke bouwkundige voorzieningen waren nodig omdat ons nieuwe huis voorzien is van een souterrain. Piet met zijn jarenlange ervaring heeft het (advies voor) bouwkundige deel van de plaatsing naar meer dan volle tevredenheid verzorgd! 

Daarna kwam de plaatsing: Guus en Geert een superteam voor de opbouw, maar ook weer voor advies ter plaatse. Kortom: het totale Van Kessel-team heeft ons weer super geholpen. Goed advies, eerlijkheid en afspraak = afspraak. 

Onze passie voor de Tulikivi is aangewakkerd door Van Kessel in 2008 en ook in ons nieuwe huis staat weer een prachtige speksteenkachel die nu niet alleen op hout maar ook op pellets kan branden. 

Bedankt familie van Kessel en haar team!

Lilian van Duijghuijzen     

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then