Vrijstaande kachels

Ontdek onze collectie vrijstaande kachels waarbij we gebruik maken van hout-, gas- en pellets. Vervaardigd uit staal, gietijzer, speksteen, beton en/of keramiek, die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook een sfeervolle meerwaarde bieden voor ieder interieur. Door dit ruime assortiment denken we voor iedere situatie een geschikt toestel te kunnen aanbieden. Of u nu graag warmte verspreid door de gehele woning of juist de zachte stralingswarmte die u nog uren na het branden van het vuur kunt ervaren. Wij kunnen u hierin adviseren.

Vrijstaande houtkachels


Vrijstaande houtkachels zijn een veelgeprezen keuze. Deze autonome kachels vereisen meestal een minder ingewikkelde installatie en kunnen flexibel in verschillende ruimtes worden geplaatst. Met hun knetterende houtvuur en dansende vlammen creëren ze een rustieke charme en bieden ze onafhankelijke warmte.

Daarnaast zijn vrijstaande houtkachels verkrijgbaar in diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern, waardoor ze naadloos passen in verschillende interieurs. Milieuvriendelijk door het gebruik van hernieuwbare brandstof maar ook door de mogelijkheid van katalysatoren en verbrandingslucht besturingen.

Onze vrijstaande houtkachel merken

Vrijstaande gaskachels


Vrijstaande gaskachels zijn uiterst geschikt voor wie zowel op zoek is naar doeltreffende verwarming als naar een stijlvolle aanvulling op de leefruimte. Deze kachels kunnen over het algemeen makkelijk in verschillende ruimtes worden geplaatst. Met hun automatische ontsteking en regelbare vlammen bieden ze een comfortabele warmtebron. Daarnaast zijn vrijstaande gaskachels verkrijgbaar in diverse ontwerpen, van klassiek tot modern, waardoor ze moeiteloos aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Milieu bewustheid wordt bevorderd door efficiënt verbrandingsproces. Al met al vormen vrijstaande gaskachels niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk huis, waarmee zowel warmte als sfeer worden geboden.

Onze vrijstaande gaskachel merken

Vrijstaande pelletkachels


Met het gebruik van geperste houtpellets als brandstof, bieden ze een milieuvriendelijk alternatief met een efficiënte verbranding. De pelletkachels zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals programmeerbare thermostaten en automatische ontsteking waardoor ze zowel gebruiksvriendelijk als energiezuinig zijn. Daarnaast zijn er ook stroomloze varianten deze uiterst stil en hebben een vlam van een houtkachel.

Pelletkachels verkrijgbaar in diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern, waardoor ze harmonieus integreren in uiteenlopende interieurs.

Onze vrijstaande pelletkachel merken

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then