Tuin en terras

Geef uw tuin extra sfeer met een van onze buitenkachels.

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Buitenhaard


Niets is fijner dan in de winter of zomer buiten te zitten met een vuurtje aan. Met een heerlijk glas wijn of voor een lekkere grill sessie op het vuur.

Brandstof

Hout

Gas

Groot assortiment


Ons aanbod in tuin en terraskachels is erg breed en divers, neem dus snel een kijkje of u iets kunt vinden dat bij uw tuin past.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then