Natuursteen schouwen

Niets is klassieker dan een prachtige natuurstenen schouw.

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Natuurstenen Schouwen


Schouwen zijn het middelpunt van een woonkamer - een gezellig haardvuur dat u warm houdt in de winter en sfeer in het buis brengt, omlijst door een prachtige, op maat gemaakte open haard. 

Brandstof

Hout

Gas

Elektrisch

Kies voor efficiëntie


Wanneer het tijd is om uw oude bakstenen open haard te vernieuwen, is natuursteen een uitstekende keuze. Het absorbeert warmte, slaat dit op en houdt het zeer efficiënt vast, zodat de warmte zich in de kamer verspreidt. Wat haard ontwerp betreft, is een veelzijdige en elegantere ommanteling moeilijk voor te stellen - wij hebben altijd een stijl die bij uw huis past, of u nu kolen of houtblokken brandt in een standaard open haard of houtkachel. Bij ons is het beide mogelijk.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then