Massieve speksteenkachels

Een speksteenkachel brengt de zonnestralen rechtstreeks in je huis. Het is de ultieme 'knuffelkachel', die een intieme sfeer creëert, heerlijke warmte verspreidt en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Met een speksteenkachel kies je voor gebruiksgemak, elegant design, hoog rendement en duurzaamheid. Bovendien is een speksteenkachel zeer kindvriendelijk: de milde warmte zorgt ervoor dat het oppervlak van het speksteen niet te heet wordt om aan te raken. Zelfs als je last hebt van stofallergieën of luchtwegproblemen, kun je zorgeloos genieten van de gezonde, diep doordringende warmte die een speksteenkachel biedt.

Tulikivi


Ontdek de wereld van Tulikivi, waar innovatie en traditie samenkomen om de ultieme ervaring van warmte en comfort te bieden. Met de hoogwaardige speksteenkachels brengen we de natuurlijke schoonheid en efficiënte warmte van speksteen naar uw huis. Of u nu op zoek bent naar tijdloos design, duurzaamheid of gezelligheid, bij Tulikivi vindt u de perfecte oplossing voor uw behoeften. Onze toestellen kunnen zowel hout als pellets verbranden, waardoor u flexibiliteit heeft in uw brandstofkeuze. Optioneel kunnen onze kachels en haarden elektrisch worden verwarmd voor extra gemak en comfort. Ze kunnen worden aangesloten op de centrale verwarming van uw huis, waardoor ze een integraal onderdeel worden van uw verwarmingssysteem. Met elektronische verbrandingslucht besturing bieden we geavanceerde technologie voor een efficiënte verbranding en optimale warmteregeling. We bieden talloze afwerkingsmogelijkheden, zodat u uw kachel of haard kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke of moderne uitstraling, bij Tulikivi vindt u ontwerpen die perfect passen bij uw stijl.

NunnaUuni


De NunnaUuni-kachels worden gebouwd met Mammutti-speksteen, een goed georiënteerde magnesietspeksteen afkomstig uit een mijn in de Oost-Finse heuvels. Deze steen is een ongeëvenaard bouwmateriaal voor kachels. Dankzij de unieke duurzame Mammutti speksteen slaat de kachel zijn warmte efficiënt op, waardoor hun verbrandingskamers hoge temperaturen doorstaan zonder daarbij uiteen te vallen. Dit is dan ook de reden waarom u er zeker van kunt zijn dat uw NunnaUuni kachel een duurzame keuze is.

We hebben allemaal onze eigen wensen en verwachtingen over wat een goede kachel is. Het aanbod is tegenwoordig zo divers en uitgebreid dat een speksteenkachel zowel in een rustieke, als klassieke of moderne woning perfect geïntegreerd kan worden. De modellen variëren van strak en design, over landelijk en karaktervol tot sober en zen. Reinoud adviseert u zodat de speksteenhaard precies volgens uw wensen en uw mogelijkheden in uw interieur zal passen.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then