Massieve speksteen kachels

Spekstenen kachels zorgen ervoor dat uw huis extra lang warm blijft. Zuiniger kan bijna niet.

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Spekstenen kachel


Stap binnen in de wereld van warmte en elegantie met de speksteen haarden en kachels van Van Kessel Kachels. Onze collectie ademt ambachtelijk vakmanschap en tijdloze klasse, waarbij speksteen als hoofdmateriaal wordt ingezet voor een unieke en duurzame warmte-ervaring. Speksteen staat bekend om zijn natuurlijke warmteopslag en gelijkmatige warmteafgifte, waardoor deze haarden en kachels niet alleen een bron van comfort zijn, maar ook een verfijnde toevoeging aan je interieur.

De speksteen haarden en kachels van Van Kessel Kachels combineren functionaliteit met esthetiek, en bieden een ecologisch verantwoorde oplossing voor liefhebbers van natuurlijke warmte. Ontdek de charme van speksteen, dat niet alleen warmte vasthoudt, maar ook een prachtige, natuurlijke uitstraling geeft aan elke ruimte. Laat je verwonderen door de mogelijkheden van deze bijzondere haarden en kachels en verrijk jouw thuis met de tijdloze schoonheid van speksteen. Bekijk vandaag nog onze collectie en omarm de harmonie tussen traditie en modern comfort.

Speksteen is een materiaal dat de warmte van de kachel absorbeert. Dit betekent dat de warmte lang wordt opgeslagen, zelfs nadat de laatste sintels zijn gedoofd. De warmte van de speksteenkachel gaat dus veel langer mee dan bij een kachel zonder speksteen.

Brandstof

Hout

Pellet

Iedere kachel is uniek


Speksteen is een natuurlijk materiaal en daarom zijn er natuurlijke variaties in het oppervlak en de structuur van de steen. Dit betekent dat elke steen een uniek stuk is bij de kachel. 

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then