Inzet haarden

Allereerst bieden inzet kachels aanzienlijk hogere rendementen in vergelijking met traditionele open haarden, wat resulteert in een efficiëntere verwarming van de ruimte en kostenbesparingen op de lange termijn. Daarnaast staan inzet houtkachels bekend om hun schone verbrandingstechnologie, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen wordt geminimaliseerd en ze een milieuvriendelijke keuze vormen.

De afgesloten brandkamer zorgt niet alleen voor een gecontroleerde verbranding, maar verhindert ook dat rook of geuren in de kamer vrijkomen. Een schone ruit draagt bij aan het behoud van het visuele aspect, waardoor het knisperende vuur altijd goed zichtbaar blijft. Tot slot dragen de ingebouwde veiligheidsvoorzieningen bij aan gemoedsrust, waardoor inzet houtkachels niet alleen een esthetisch verantwoorde, maar ook een verstandige keuze zijn op het gebied van efficiency, duurzaamheid en veiligheid.

Inzet houthaard


De keuze voor het houtgestookte inzet haard is een doordachte zet voor wie op zoek is naar zowel efficiënte verwarming als een sfeervolle toevoeging aan de leefomgeving. Deze inzet haarden bieden niet alleen een krachtige warmtebron, maar integreren ook naadloos in het interieur door hun ingebouwde ontwerp. Met de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden en zich te laten aanpassen aan diverse ruimtes, bieden inzet houthaarden een flexibele oplossing. Het knisperende geluid van brandend hout en de zichtbare vlammen dragen bij aan een gezellige ambiance, terwijl moderne technologieën zorgen voor efficiëntie en gebruiksgemak. Kortom, door te kiezen voor inzet investeert men niet alleen in warmte, maar ook in een tijdloze, stijlvolle toevoeging aan de woonomgeving.

Het overwegen van een gas inzethaard als verwarmingsoplossing brengt verschillende doorslaggevende voordelen met zich mee. Allereerst bieden deze haarden een aanzienlijk hoger rendement dan conventionele open haarden, wat resulteert in een efficiëntere warmteafgifte en een vermindering van energiekosten op de lange termijn. De geavanceerde verbrandingstechnologie van gas inzethaarden staat garant voor een schone verbranding, waarbij de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Door de afgesloten verbrandingskamer wordt de controle over het vuur versterkt en wordt voorkomen dat rook of geuren de kamer binnendringen. Met een helder zicht op de vlammen, dankzij een schone ruit, blijft de visuele aantrekkingskracht behouden. Bovendien bieden gas inzethaarden ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, wat bijdraagt aan gemoedsrust en deze haarden tot een esthetisch verantwoorde, efficiënte en veilige keuze maakt voor de moderne huiskamer.

Brandstof

Hout

Gas

Elektrisch

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then