Inbouw haarden

Inbouwhaarden bieden enorm veel toepassingsmogelijkheden: ze zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande situaties. In ons assortiment vindt u verschillende modellen zoals: front, hoek, 3-zijdig en doorkijkhaarden. Telkens met het grootste gebruiksgemak, een prachtig vlammenspel en een schone verbranding voorop!

Inbouw houthaarden


Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle en functionele oplossingen, perfect afgestemd op de wensen van elke klant. Of je nu op zoek bent naar een moderne inbouwhaard als eyecatcher in je woonkamer of naar een energiezuinige haard voor een duurzame warmtebron, bij ons vind je de haard voor jouw leefruimte.

Verschillende mogelijkheden met onze houthaarden:

•             Creëren convectie warmte

•             Warmte opslag in accumulerende labyrint en ombouw.

•             Aansluiten op nieuwe of bestaande cv installatie.

•             Open en gesloten brandkamer.

Inbouw gashaarden


Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle en functionele oplossingen, perfect

Inbouwhaarden op gas bieden niet alleen gezelligheid en comfort, maar ook een reeks moderne functies die het stoken op gas nog aantrekkelijker maken. Met echt lijkende houtblokken en een gloeibed van ledverlichting creëren deze haarden een levensecht vuurbeeld dat de sfeer van een traditionele open haard benadert. De toevoeging van knisperende vonkjes zorgt voor een extra vleugje authenticiteit, waardoor het vuur nog realistischer lijkt.

Bovendien maken moderne inbouwhaarden gebruik van geavanceerde technologieën, zoals WIFI voor telefoon of tablet. Hierdoor kun je de haard eenvoudig bedienen en instellingen aanpassen vanaf elke gewenste locatie in huis, wat zorgt voor ultiem gemak en controle.

Daarnaast beschikken de toestellen over een thermostaatfunctie, waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen en instellen op jouw comfortniveau. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en constante warmte, maar helpt ook om energie te besparen door de haard efficiënter te laten werken.

Met al deze moderne kenmerken combineren de inbouwhaarden de gezelligheid van een open haard met het gemak en de milieuvriendelijkheid van moderne technologieën, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor hedendaagse huiseigenaren.

Inbouw elektrische haarden


Ontdek onze elektrische inbouwhaarden. Geniet van een ongeëvenaard realistisch vlambeeld dat de sfeer van een traditionele open haard nabootst, dankzij geavanceerde technologie met bovendien een laag energieverbruik. Hierdoor kun je niet alleen genieten van gezelligheid maar ook van de warmte!

Met diverse verwarmingsmogelijkheden, variërend met een zacht gloei-effect en een levensecht vlambeeld, bieden onze elektrische inbouwhaarden ultiem comfort, ongeacht het seizoen. Bovendien zijn al onze haarden eenvoudig te bedienen, of je nu de voorkeur geeft aan de meegeleverde afstandsbediening of de handige app op je smartphone of tablet.

Ontdek de talloze mogelijkheden en voordelen van onze elektrische inbouwhaarden bij ons in de showroom.

Inbouw pellethaard


Met het gebruik van geperste houtpellets als brandstof, bieden ze een milieuvriendelijk alternatief met een efficiënte verbranding. De pelletkachels zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals programmeerbare thermostaten en automatische ontsteking waardoor ze zowel gebruiksvriendelijk als energiezuinig zijn.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then