Inbouw haarden

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Inbouw haarden en kachels


Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle en functionele oplossingen, perfect afgestemd op de wensen van elke klant. Of je nu op zoek bent naar een moderne inbouwhaard als eyecatcher in je woonkamer of naar een energiezuinige kachel voor een duurzame warmtebron, bij ons vind je de perfecte aanvulling op jouw leefruimte.

Onze inbouw haarden en kachels zijn niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en energie-efficiëntie. Ontdek de nieuwste technologieën en innovatieve designs die harmonieus samensmelten met diverse interieurstijlen. Bij [Bedrijfsnaam] streven we ernaar om jouw woongenot te verhogen met hoogwaardige, duurzame producten die zowel functioneel als visueel indrukwekkend zijn. Kies voor warmte, stijl en comfort – ontdek onze inbouw haarden en kachels vandaag nog.

Brandstof

Hout

Gas

Elektrisch

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then