Focus

Bent u op zoek naar een hangende haard? Dan is Focus qua design en kwaliteit de beste keuze voor u.

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

Designhaarden


Subtiel design, hangend met draaiende vuurhaard of op vaste voet. Met ons assortiment designhaarden kunt u alle kanten op. Functionaliteit wordt perfect gecombineerd met schoonheid. Een echte blikvanger die automatisch het hart van uw huis wordt. 

Brandstof

Hout

Gas

Elektrisch

Kom langs in onze showroom


Bent u benieuwd hoe de modellen er in het echt uit zien? Dan kunt u altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom waar wij u verder kunnen adviseren over een desbetreffend model of over de installatie mogelijkheden in uw huis. 

Bekijk hieronder sfeerimpressies van de modellen die wij kunnen leveren. 

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Wij gebruiken deze merken

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then