CV haarden en kachels

Op zoek naar een kachel die het hele huis slim kan verwarmen? Een CV haard of kachel is hierbij de beste keuze.

40 jaar een familiebedrijf


Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten.

Altijd een passend advies


Wij vinden het belangrijk om u een goed, eerlijk en passend advies geven. Wij streven ernaar dat u een goede keuze maakt waar u weer heel veel jaren plezier van heeft.

Groot assortiment


We hebben een grote keuze in houthaarden en houtkachels, gashaarden en gaskachels of elektrische haarden, van heel modern tot zeer klassiek.

C.V. Haarden


Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een cv installatie. De grootste is wel dat het een gedeelte van zijn verwarmingsvermogen aan de cv installatie kan geven. Fijn als u wilt besparen op de gasrekening en als u de gehele woning efficiënt wil verwarmen.

Brandstof

Hout

Pellet

Advies op maat


Voor het bepalen welke haard dan wel vermogen voor uw situatie ideaal is kunnen wij berekenen welke haard het beste bij u past. 

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Wij gebruiken deze merken

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then