CV haarden en kachels

De energie van de warme rookgassen wordt via een warmtewisselaar, die deel uitmaakt van de haard, aan het water overgedragen. Het verwarmde water stroomt naar het buffervat. Daar wordt het opgeslagen en indien nodig gebruikt voor het verwarmen van radiatoren, vloerverwarming en van sanitair warm water. De CV haard biedt een energiebron om het volledige huis en het sanitair warm water te kunnen voorzien. Hij is ook onafhankelijk van elke andere energiebron in de woning.

Hoxter CV Haarden


Hoxter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige houtproducten en hun filosofie is gebaseerd op vier kernwaarden: vakmanschap, duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid. Ze streven naar uitmuntendheid in vakmanschap door gebruik te maken van traditionele technieken gecombineerd met moderne innovaties.

Inbouwhaarden met CV aansluiting benutten ten volle het energiepotentieel van de warmte van het vuur. De hete rookgassen van de brandkamer stromen door een buisvormige warmtewisselaar bovenaan de haard en verwarmen water dat vervolgens kan worden gebruikt om het hele huis te verwarmen. Het systeem is volledig veilig en betrouwbaar dankzij de kleppen en de nood koeling lus. Een slimme, ecologische en tegelijkertijd efficiënte verwarmingsoplossing met behoud van een strak design!

Tulikivi


Tulikivi staat voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en intelligentie in één enkel aantrekkelijk pakket. We zijn een ervaren Finse innovator die zijn blik stevig op de toekomst gericht houdt.

Klover


Kiezen voor KLOVER betekent een wereld van uitmuntendheid betreden die 100% Made in Italy is. Een uitmuntendheid ontstaan uit een oude roeping voor aandacht voor detail dat vandaag de dag in elke fase van de productproces wordt gehandhaafd:

van het technisch ontwerp tot de keuze van de materialen, van het testen van prototypes tot het testen aan het einde van de productielijn. Een passie voor a job well done die het bedrijf stimuleert om altijd nieuwe oplossingen te bestuderen in de naam van comfort en duurzaamheid.

Sfeerimpressie


Bekijk hieronder foto’s van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Neem contact met ons op


Bij van Kessel kachels en haarden zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van inbouw. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then